Построени сглобяеми къщи в местност Карандила.

Представяме Ви 5 сглобяеми къщи с дървено-скелетна конструкция, изцяло проектирани и изградени от фирма ЕКОЗИД. Всичко започна през лятото на 2015 година и за много кратък период от време, но добре оползотворено, инвестиционното намерение бе реализирано и факт още в началото на 2016 г.! Всяка една от сглобяемите дървени къщи е проектирана по индивидуално задание на клиента. Резултатът, който се получи са пет уникални, всяка за себе си, и променящи изцяло облика на туристическия парк „Сините камъни“, намиращ се в местността „Карандила“ край град Сливен, къщи за гости! Това, което отличава тези приказни къщички е архитектурното решение, както фасадата така и вътрешния финиш на стените да са изцяло с дървена ламперия.

Целият цикъл от идеята за сглобяемите къщи до цялостното им завършване отне около 9 месеца. Благодарение на технологията, която ЕКОЗИД използва и която е уникална за България. Заготовката на стените се изготвя изцяло в заводски условия в максимална завършеност и монтажа на обекта става много по-бързо и отнема около 3-4 работни дни.

 


Още завършени сглобяеми къщи от фирма ЕКОЗИД.


 

Изготвяне на индивидуална оферта за сглобяема къща ЕКОЗИД.

 

 Изключително важно е да се запознаете в детайли с целия процес на осъществяване на Вашето инвестиционно намерение. В самото начало са консултациите с различните изпълнители. Следващата стъпка е изготвянето на Идеен Проект, който е направен по Вашите нужди и желания. Стъпвайки на него се започват дейностите по проектирането и строителството. Уепешният завършек е получаването на разрешение за ползване на вече готовата сграда. Ние вярваме, че е необходимо добре да се запознаете с различните стандарти на изпълнение на сглобяемите къщи, както и с разликите при всеки един от тях, за да можете да вземете информирано решение.

 С цел да бъдем максимално точни и коректни при определяне на цената и тя да съответства напълно на желания от Инвеститора уют и качество на обитаване на новия си дом, ЕКОЗИД спазва стриктно следните правила при изготвяне на оферта за проектиране и строителство:

  1. ЕКОЗИД Ви предоставя подготвена бланка с въпроси, отговаряйки на които, фирмата получава информация за визията Ви за желаното жилище, стандарта на изпълнение, степента на завършеност, материалите за довършителните работи, които желаете.
  2. ЕКОЗИД изготвя Идеен Проект на база направеното задание от Инвеститора. Идейният Проект включва разпределение, фасади, поне един разрез и 3D визуализация. Това е необходимо, за да можем да свалим необходимите количества по всички строителни дейности и да ги остойностим.