Построени сглобяеми къщи - комплекс "Крапец Холидей"

завършен комплекс сглобяеми къщи

Четири едноетажни дървени сглобяеми къщи за гости с обща лятна кухня в двора.

Къща 1 - РЗП - 50.40 кв.м
Къща 2 - РЗП - 62.00 кв.м
Къща 3 - РЗП - 62.00 кв.м
Къща 4 - РЗП - 50.40 кв.м
Лятна кухня - РЗП - 78.80 кв.м

 Фирма ЕКОЗИД изработи пълния комплект от проекти в частност архитектура, конструкции, ел. инсталации, ВиК, енергийна ефективност и вертикална планировка. Фирмата изпълни и проектирането на лятна кухня, ограда, както и цялостното изграждане на комплекса включително бетонови фундаменти, изграждане на сградите в степен на завършеност "ДО КЛЮЧ", цялостно изграждане на оградата и градинското осветление. През пролетта на 2016 година комплексът "Крапец Холидейс" беше напълно завършен и през май посрещна първите си гости.


Референция от г-жа Кремена Чекерова за фирма ЕКОЗИД


ЕКОЗИД се свързахме през 2015 година във връзка с изграждането в село Крапец, област Добрич на ваканционен комплекс от 4 сглобяеми къщи и лятна кухня. Фирма ЕКОЗИД направи проектирането в част конструктивна, ел и ВиК на 4-те къщи, залостното проектиране на лятна кухня, ограда, вертикална планировка, както и цялостното изграждане на комплекса включително бетонови фундаменти, изграждане на сглобяемите сгради до ключ (поставяне на всички подови настилки, теракот, фаянс, гранитогрес, вътрешни и външни врати, боядисване, санитария), външни мазилки и дървена ламперия, камък и изграждане на ограда.

 Всички дейности по този проект бяха извършени в приемлив срок и на професионално ниво. Екипът на ЕКОЗИД от архитекти, проектанти, инженери, технически ръководители и работници успя да сътвори напълно нашите виждания за модерна архитектура и дизайн и направи реалност нашите мечти. През пролетта на 2016 година комплекс Крапец Холидей беше напълно завършен и през юни посрещнахме първите туристи. Имахме успешен сезон с много доволни от базата курортисти, което ни дава основание да вярваме, че сме избрали правилния партньор за проектирането и изграждането на комплекса.

 Това ни дава основание да пропоръчваме ЕКОЗИД, като надеждна, професионално работеща и отговорна към потребностите на клиента фирма."


Изпрати запитване до ЕКОЗИД!