ГАРАНЦИИ
вижте повече

Гаранции и гаранционни срокове за сглобяемите пасивни и нискоенергийни къщи с дървена конструкция. Всички изисквания по ЗУТ са спазени. Специално за своите клиент, ЕКОЗИД предлага и следгаранционно обслужване за Вашата сглобяема дървена къща.

ГАРАНЦИОННИ СРОКОВЕ

 Гаранции и гаранционни срокове при експлоатацията на къщите с дървена конструкция, които са изпълнени спазвайки всички правила за изграждане на такъв тип строителство надвишава 100 години. Съвременните дървени сгради в България представляват усъвършенстван вариант на класическите Възрожденски къщи. Там също са използвали дървото, като носеща конструкция. Разликата е в това, че днес науката и опитът на поколенията строители са намерили място, както в използваните изолационните материали така и в модерните технологии, които гарантират по-висок комфорт на обитаване и качество на живот.

 В България сроковете на гаранциите за отделните строително-монтажни работи (СМР) са уредени със закон. Фирма ЕКОЗИД изгражда сглобяеми сгради с дървена конструкция от най-висок клас. Те отговарят на всички нормативи по ЗУТ и съответно покриват изискванията за гаранционно и следгаранционно обслужване.

ГАРАНЦИОННИ СРОКОВЕ
СВЪРЖИ СЕ С НАС
СВЪРЖИ СЕ С НАС