ЗА НАС
вижте повече
По-доброто строителство
По-доброто строителство
По-доброто строителство

 ЕКОЗИД е семейна компания, основана на опита на поколения строители. Днес тя се развива в областта на строителството на сглобяеми дървени къщи. Сглобяемите къщи, които ние, в ЕКОЗИД, изграждаме са ориентирани към природата и всички използвани от нас материали са 100% натурални, екологични и рециклируеми. В дейността си ЕКОЗИД използва най-модерни технологии за проектиране на дървени къщи, производствени халета и всякакви конструкции от дърво. Изгражданите сглобяеми дървени къщи, със своите енергийни характеристики, покриват най-високите европейски стандарти за енергоефективност и съответстват на стандарта „пасивна къща“.


  Опазването на природата е основен приоритет за нас!

 

 Построяването на сглобяема къща означава много повече от просто създаване на жилищни пространства. Съвременната архитектура вече не се определя само с дизайн и функционалност – необходима е и социална ангажираност към обществото, т. е. използването на устойчиви и екологични строителни решения.

 В ЕКОЗИД, приемаме това предизвикателство и убедено можем да заявим, че не само предоставяме перфектното сглобяемо строителство на нашите клиенти, но и допринасяме отговорно за развитието на градското пространство, което оформя нашето ежедневие. Това е една от причините всички сглобяеми къщи и сглобяеми сгради на ЕКОЗИД да са проектирани, като нискоенергийни или пасивни.

Сертификати
  • image
  • image
Партньорства
  • image
  • image
  • image