СТРОИТЕЛСТВО НА СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ
вижте повече

Основи и фундамент.


 

Строителството на сглобяема къща започва с изграждането на фундамента. Този процес включва и подготвянето на строителната площадка и разчистването на дворното място. След изграждането на фундамента започва монтажа на вече готовите стени на сглобяемата къща, като първата стъпка е разчертаването на разпределението и върху бетоновата плоча и нивелацията за полагане на стенните панели.

Строителство и транспорт.


 

Панелите за сглобяемите къщи се произвеждат във фабриката на ЕКОЗИД и са в максимална степен на завършеност. Това гарантира по-високото качество на строителство, а също и съкращаване на времето от откриване на строителната площадка до финализирането на работния процес. За целта е необходимо да има достъп до строителната площадка на кран и камион за доставка на панелите.

 

Готовите стени се транспортират внимателно до обекта, като са взети всички мерки за запазването им в перфектно състояние. Пристигайки, всяка една от тях се закача чрез куки за кран и се поставят на определеното им в конструкцията мястото. Основни приоритети в този момент са запазването на геометрията на конструкцията и нивелацията на панелите. Самият монтаж на сглобяемата къща се извършва за няколко дни, както може сами да се обедите.

ВИЖ ВИДЕО

Ние Ви предлагаме извършването на всички довършителни работи на Вашата сглобяема къща. По желание на Инвеститора ЕКОЗИД ще изпълни поставянето на вътрените подови настилки, фаянс, теракота и санитарно обзавеждане в баните и мокрите помещения, подови настилки на балкони и тераси, парапети, интериорни врати, стълбища, огради, гаражни врати и цялостни интериорни и екстериорни решения. Начинът на работа и времето за изпълнение на довършителните работи не се отличават от тези при монолитното строителство.

Интериорни решения.


 

Различни варианти на интериорни решения за Вашата мечтана сглобяема къща с дървена конструкция.

 

 

Кухненско обзавеждане по проект.


 

Ние ще изготвим проект за Вашата кухня съобразен изцяло с Вашите индивидуални предпочитания за визия и функционалност.

 

Баня и тоалетна.


 

Банята отдавна е престанала да бъде просто място за поддържане на личната хигиена. За тези помещения вече се предлагат високотехнологични решения, които могат да го направят удобно и спокойно място за релакс и масажни процедури. Точно за това санитарното обзавеждане в мокрите помещения е една от важните части при определяне степента на завършеност на сглобяемата къща.

 

 

Стълбището е основна част от интериорния дизайн на сградата. Когато е създадено с визия и умисъл, стълбището може да надмине ежедневната си функция и да се превърне в скулптура на модерния дизайн, която да намери място във Вашата сглобяема къща с дървена конструкция. Придържайки се към тази философия, проектантите на ЕКОЗИД ще създадат специално за Вашите нужди и ситуация персонализиран дизайн.

Строителство – Фасадни решения.


 

Показваме Ви тази построена сглобяема къща в град Варна, като идеален пример за фасадно завършване с бяла мазилка в съчетание със стъклените парапети. Чрез избраните архитектурни форми на сглобяемата сграда се постига съвременен и модерен стил.