СТЕПЕН на ЗАВЪРШЕНОСТ
вижте повече

степен на завършеност
грубо строителствочастична завършеностдо ключ
Монтаж на ключове и контакти  
Интериорни врати  
Подови настилки с вкл. первази  
Подови и стенни плочки в мокрите помещения; санитарно оборудване  
Боядисване и лепене на тапети  
Шпакловка стени и тавани с ниво на качество Q2 
Подова замазка с вкл. звукоизолация 
Завършено фасадно покритие 
Монтаж на електро и ВиК инсталации 
Външна дограма и входна врата
Покривно покритие с вкл. Отводняване, обшивки и комин
OSB обшивки и гипсокартон на всички стени и тавани
Вграждане на Електро и ВиК заготовки в конструкцията
Изработка и монтаж конструкция на сградата
Фундамент на сградата
ГРУБ СТРОЕЖ

 Степен на завършеност “Груб строеж” – Инвеститорът, като занаятчия. Това е идеалната възможност за смелите и способните, за тези, които искат да вършат нещата сами, не само за да намалят разходите, но и да оставят личния си почерк в своя дом. С опцията “Груб строеж” на ЕКОЗИД, Вие получавате перфектната платформа за Вашия собствен дизайн. Монтираната дървено-скелетна конструкция, както и довършителните работи по покрива са включени, останалото е във Вашите ръце.

ЧАСТИЧНА ЗАВЪРШЕНОСТ

 Частична степен на завършеност – Опцията е за тези, които искат да се заемат сами с последните щрихи, без да се правят компромиси с техническите подробности. Добре балансирано решение, което ви помага да спестите пари, без да губите качество. В допълнение към монтажа на дървената сглобяема сградата, можете да се възползвате от нашия опит и професионални услуги в довършването на фасадата, на Електро и ВиК инсталации, както и полагане на подова замазка.

ДО КЛЮЧ

 Строителството “До ключ” е услугата за тези от Вас, които искат да достигнат желаната цел бързо и без стрес. С тази опция на ЕКОЗИД, Вие ще получите перфектно крайно качество в комбинация с максимална точност за датата на завършване на Вашата сглобяема къща.