EcoCompact 85110
  • РЗП - 97.00 м²
  • Дневна и трапезария - 33.00 м²
  • Кухня - 17.78 м²
  • Предверие - 3.75 м²
  • Баня с тоалетна - 9.50 м²
  • Покрита тераса - 20.01 м²

   Проектите на сглобяеми къщи EcoCompact 85110 са създадени от архитектите на фирма ЕКОЗИД на модулен принцип, така че да удовлетворяват различните нужди на своите клиенти. Запазвайки основната част могат да се добавят и спални помещения в зависимост от желанието на инвеститора. С визията на представените къщи, ние допринасяме за развитието на градското пространство, което оформя нашето ежедневие. Със своите енергийни характеристики, сглобяема къща EcoCompact 85110 покрива най-високите европейски стандарти за енергоефективност.

   Фирмата предлага няколко различни степени на завършеност за сглобяема къща EcoCompact 85110. Това са - Груб Строеж, Частична Завършеност и До Ключ, както и различни стандарти на изпълнение - Еко Иконимик, Еко Стандарт, Еко Комфорт и Еко Натур. При първите два варианта, EcoCompact 85110 ще бъде изпълненa, като нискоенергийна къща. При вторите два стандарта ще се постигне ефекта на пасивното жилище по отношение топлоизолационните характеристики на ограждащите елементи на жилището.

   Пасивните и нискоенергийните сглобяеми сгради ЕКОЗИД са ориентирани към природата и всички използвани от нас строителни материали са 100% натурални, екологични и рециклируеми. В дейността си ЕКОЗИД използва най-модерни технологии за проектиране на сглобяеми къщи и сгради с дървена конструкция, производствени халета и съоръжения, както и всякакви конструктивни елементи от дървесина.


Поискайте Вашата индивидуална оферта.


   

   Разгледайте и останалите предложения за строителство на нискоенергийни и пасивни сглобяеми къщи с дървена конструкция представени от фирма ЕКОЗИД.

» Класически сглобяеми къщи.

» Съвременни сглобяеми къщи.

» Построени сглобяеми къщи.