Какво са домовете с нулево потребление на енергия?

 

 Сглобяемите къщи с нулево потребление на енергия са, като всеки дом – само че по-добри. Те са необикновени домове, свързани с мрежата, защото са толкова херметични, добре изолирани и енергийно ефективни, че произвеждат толкова възобновяема енергия, колкото консумират за една година, оставяйки обитателите с нулева нетна сметка за енергия и въглерод.

 Сглобяемите къщи с нулевo потребление на енергия са най-добрите енергийно ефективни домове! Сглобяемите къщи с нулево потребление на енергия не са просто „зелен дом“ или сгради със слънчеви панели. Този вид жилище съчетава усъвършенстван дизайн и превъзходни строителни системи с енергийна ефективност и слънчеви панели на място, за да създаде по-добър дом. Сглобяемите къщи с нулево потребление на енергия са изключително удобни, здрави, тихи, устойчиви домове, които са достъпни за всеки и навсякъде. Тези жилища могат да варират от многоетажни сгради до малки сглобяеми къщи. Домовете с нулево потребление на енергия могат да изглеждат, като всеки друг дом или да имат свой уникален стил.


 Домовете с нулево потребление на енергия са по-здрави и по-удобни.


 Домът е повече от четири стени и покрив. Това е място на комфорт и сигурност, място за събиране на приятели и светилище за Вашето семейство. Вашият дом трябва да служи за защита и осигуряване на здравословна среда, в която да живеете. Тъй като домовете за нулева енергия са изградени до по-висок стандарт, ще дишате най-чистия въздух, усещате най-удобните температури и ще се насладите на най-тихата среда на закрито. Ще спите добре, знаейки, че Вие и Вашето семейство живеете в здравословен, удобен дом, без алергени и токсини.


 Сглобяемите къщи с нулево потребление на енергия Ви спестяват пари от първия ден.


 Общите разходи за живот в жилище с нулево потребление на енергия са по-ниски от тези на съпоставим стандартен дом. Домът с нулева енергия ще ви предпази от допълнителните разходи, които възникват при постоянното повишаване на цените на енергията. След десет години ще платите същата цена, която плащате днес, за да запазите светлините си и семейството си топло. Тази цена ще бъде нула или близко до нулата.


 Домовете с нулево потребление на енергия са изключително качествени.


 Сглобяемите къщи с нулево потребление на енергия са по-добри, по-трайни и по-качествени от приземния етаж до покрива. По-добре изолирани стени, прясно филтриран въздух и модерни технологии за прозорци, гарантират, че този вид домове са по-добре защитени и по-издръжливи от останалите видове жилища. Всъщност сглобяемите къщи с нулево потребление на енергия са по-добри от повечето домове от висок клас.


 Сглобяемите къщи с нулево потребление на енергия опазват природата.


 Глобалните изменения на климата са най-належащият въпрос в днешно време и повечето хора предпочитат да предприемат смислени действия. Само сградите са отговорни за 40% от общата енергия. Домовете с нулево потебление на енергия са един от крайъгълните камъни за намаляване на въглеродните емисии във въздуха. Така те спомагат за бъдеще, в което да не се разчита на изкопаеми горива. Живеейки в сглобяема къща с нулево потребление на енергия Вие контролирате откъде идва енергията на Вашия дом.


Защо да избера сглобяема къща ЕКОЗИД пред всички останали?


Топлоизолационни характеристики на къщите ЕКОЗИД.


Възможност за банково кредитиране за сглобяемите къщи ЕКОЗИД.