Построена сглобяема къща в Камен Бряг.

построена сглобяема къща в Камен Бряг

ЕКОЗИД с гордост представя построената през 2015 година нискоенергийна сглобяема къща в село Камен Бряг. Ваканционната вила е с разгъната застроена площ (РЗП) от 133.00 квадратни метра. Компактната сглобяема къща разполага с просторна дневна с кухня и трапезария, килер, спалня, баня с тоалетна и голяма тераса. Избраната от клиентите степен на завършеност на този инвестиционен проект е ДО КЛЮЧ.

ЕКОЗИД изпълни изграждането на сградата, перголата и детската къщичка в двора. Помещенията включват хол, спалня, гардеробно помещение и баня с тоалетна. В двора е изградена малка дървена къщичка за игра на деца, която може да се използва и като помещение за съхранение на градински инструменти. Освен това тази прекрасна едноетажна сглобяема къща разполага и с още едно допълнително закрито лятно помещение, което е пригодено за целогодишно ползване, като за отопление се изпозват конвекторни радиатори.
В двора има обособени 2 паркоместа, а свободното пространство пред къщата дава възможност за спокойно паркиране на поне още три автомобила.

 


Изпрати запитване до ЕКОЗИД!