Препоръка от Весела Гайдажиева

препоръка от весела гайдажиева

 "Строителството на моя обект беше изпълнено при стриктно спазване на договореното между мен и "ЕКОЗИД ИНВЕСТ" ЕООД, като в хода на изпълнението му се отстраняваха своевременно всички възникнали проблеми. Наред с това, много висока професионална оценка за изпълнението на проекта даде и мой приятел, който десетилетия живее и има успешна строителна фирма в САЩ. 

 Изпълнението на строителството на моя обект се извърши без аз или член на семейството ми да присъства на място - работниците и служителите на "ЕКОЗИД ИНВЕССТ" ЕООД успяха да ни убедят с организацията си и контрола, че можем да им се доверим напълно. Обектът бе изпълнен в рамките на договорения срок.

 Коректността и комуникацията с "ЕКОЗИД ИНВЕСТ" ЕООД категорично са на световно ниво. Истинско удоволствие беше процеса на съвместната ни работа, защото съм знаела във всеки един момент, че независимо дали имам проблем, колебание или питане, свързано с проекта, своевременно ще получа коректна информация, решение, вариант за действие с фиксиран срок.

 Оценката ми за "ЕКОЗИД ИНВЕСТ" ЕООД най-добре си личи от факта, че препоръчах фирмата на мои приятели, които живеят и работят във Виена във връзка с изграждането на фамилната им къща там. Удоволствие е да се работи с професионалисти, като тези, които стоят зад дейността и успеха на "ЕКОЗИД ИНВЕСТ" ЕООД."

препоръка от весела гайдажиева за построената от нас сглобяема нискоенергийна къща с дървена конструкция в град Шипка.