Сглобяема дървена къща Бош Хаус.

 

 

 Представяме Ви една прекрасна сглобяема къща с дървена конструкция построена в Холандия през 2019 година. Архитектът е Жоан Пока, който я кръщава Бош Хаус (Bosc House)

 Специално е избран парцелът, който да е изцяло изолиран от други сгради и заобиколен от гъста гора. По време на строителството топографията на парцела остава напълно непокътната. Дори старата горска пътека, която пресича имота от север на юг е непокътната от монтажните действия.

 Сглобяема къща Бош Хаус разполага с разгъната застроена площ от 203.00 квадратни метра. Разпределението включва 4 спални, 4 бани, дневна стая, голяма трапезария с кухня, няколко открити коридора, сервизно помещение, 2 веранди и една открита тераса.

 Интериорът е замислен така, че да отговаря на околната среда, която заобикаля сглобяемата къща. Избраният дървен материал е дъб. Както може да видите от всички страни на жилището има гора, която се слива с интериора. Когато сте в дневната и погледнете нагоре виждате върховете на дърветата, листата и клоните, които са много близо до сглобяемата къща. Чрез вертикалните гледки между дърветата, може да видите небето.


ДРУГИ СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ: