ЕКОЗИД с нов успешно завършен проект на едноетажна, нискоенергийна сглобяема къща.

 ЕКОЗИД приключи един нов проект на нискоенергийна сглобяема къща с разгъната застроена площ (РЗП) от 124.00 м2. Получи се прекрасна едноетажна къща с дървена конструкция, която успешно съчетава класически архитектурен дизайн с най-съвременните технологии и строителни материали.


Информация за проекта:

 

 Който се интересува от цената може да разгледа приетата от клиента подробна оферта. В нея са посочени характеристиките на къщата, използваните материали, степента на завършеност и технологията на производство.
 

 

 Всеки инвестиционен проект започва с проекта, подробна оферта, после процедура по издаване на разрешения, производство и строителство. За всеки, който желае да се запознае по-подробно с 3D визуализациите и в последствие с процеса на изпълнение във всичките му етапи.

 В секцията ПОСТРОЕНО ще намерите малка част от успешно завършените ни проекти в България и Германия. Нямаме възможност да Ви покажем всички завършени сглобяеми къщи ЕКОЗИД, защото желанието на Инвеститорите е да не споделят тази информация в публичното пространство.