ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
вижте повече

 

 По желание на Инвеститора, ЕКОЗИД може да изготви и интериорен проект, който да обхваща определени части или цялата сглобяемата къща, а именно: облицовка с керамика и обзавеждане на санитарни помещения, обзавеждане на жилищни помещения, обзавеждане на кухни, определяне и визуализация на подови настилки , интериорно оформление на стени,  сауни и т.н.

 

 

 

 Целият този процес тече съвместно с инвеститора и му дава възможност активно да участва в проектирането на мечтания дом още на идейно ниво.

 

 Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на Идеен Проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест, както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът, на който е изящен и уютен интериор.

 

 

 

 Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че Идейният Проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.

 

 

 

 Нашият екип е съставен от професионалисти с дългогодишен опит. Майсторите, монтажните групи и доставчиците на обзавеждане и оборудване, с които работим, са изпитани при реализациите на множество проекти.

 

 

 

 Поверявайки ни създаването на концепцията и изпълнението на цялостния интериор на Вашето жилище, Вие получавате сигурност за качеството на крайния резултат и в същото време спестявате много време и средства.

 

 

 Нашият личен екип от дизайнери Ви предлага индивидуални решения за вашето лично спа в къщи, в комбинация с технологията на една от водещите марки на пазара – Harvia.

 

 

 Преоткрийте древната, римска традиция за използване на парната баня. В сътрудничество с немската фирма Mr. Steam, Ви предлагаме индивидуални дизайнерски решения на парна баня, за вашето здраве и дълголетие.

 

 

 За онези от Вас, които искат да бъдат винаги в добра форма, предлагаме и високо-качествени, компактни решения за тренировъчни джакузита и басейни на фирмата Armstark – австрийско качество с повече от 20 години опит.

Поискай оферта

Поискай оферта