Ако имате Мечтата, то другото вече не Ви е необходимо.

мечтаната сглобяема къща

 Когато се замислите за мечтания дом, какво е първото нещо, което си представяте?

 Желаният екстериор на мечтана Ви къща бързо изниква в ума Ви. Повечето хора ще се съгласят, че това, което превръща една къща в дом е усещането, което идва от вътрешния интериор и комфорт. Вие задавате дизайна и разпределението на хола и трапезарията. Вие решавате какви да бъдат подовите настилки, санитарното обзавеждане, цвета по стените, мебелите и дори колко голямо да е барбекюто на желата от Вас тераса. Точно тези решения правят къщата Вашият дом.

 Мечтаната сглобяема къща скоро ще стане Вашия дом. И ако вече знаете и в най-малкия детайл точно в какъв дом искате да живеете, значи със сигурност ще го постигнете. И следващия важен въпрос е:

 


Кой да бъде Изпълнителят на Вашата мечта?


 

 Каквото се е изисквало от Вас вече сте го направили, но решението до колко и на кого може да се доверите, че ще се справи с изпълнението на проекта Ви е само Ваше. Това е "само" един избор, но всички последствия от него ще се отразят на мечтата Ви. За мечтата няма никакви компромиси. Допускането дори само на един компромис превръща мечтата в обикновенно желание.

 Повечето фирми и строители ще се опитат да Ви обедят, че някои от изискванията Ви не могат да бъдат изпълнени поради ред причини. Излиза много скъпо, архитектурно е „невъзможно“, не е модерно или пък е прекалено иновативно или ...

 Истината е, че всичко, за което сте мечтали може да бъде направено по един или друг начин. Щом Вие знаете, че точно това искате, значи точно него трябва да изисквате. Най-малкото, защото Вие заслужавате да живеете в дома на мечтите си. Не се отказвайте от нещо, защото няма как да стане. Трябва само да намерите Изпълнителя, който да го направи. Проектирането, строителството, интериора не са вече от значение, когато сте намерили Изпълнителя им.

 


Мечтаната сглобяема къща - Как да откриете най-подходящият Изпълнител?


 

 Ако вече имате Изпълнител, но не знаете точно какво искате да представлява Вашия дом, то тогава как го открихте?

 На този въпрос вече ще си отговорите само Вие. Каквито и други въпроси да имате ние ще се постараем да им отговорим. Ако не знаем отговора ще намерим кой го знае, защото Вие точно това очаквате от нас. И сте в правото си, все пак става дума само за Вашата мечтана сглобяема къща.

 

"Създайте си собствени мечти, или някой друг ще Ви наеме да построите техните."

- Фара Грей


ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА:

Строителни разходи за къща.

Пасивни сгради и къщи.

Характеристики на жилищните сгради.

Законови изисквания за строеж на сглобяема къща.